Jag mår fortfarande bra!!! Tack gode Gud ...

Jag mår fortfarande bra!!! Tack gode Gud för Kefir filen. Jag har bara ätit fil och lite nyponsoppa idag, lite halv tråkig diet men det funkar ju. Imorgon ska jag göra potatis och purjolöks soppa på så ekologiska råvaror jag kan hitta på. Finns det ekologisk potatis?! Nu håller vi tummarna för att morgondagen blir lika bra som denna!


Kommentarer
Postat av: Jenny i Skåne(mamma till tre)

Hej!



Är en för dig helt okänd läsare som följt din blogg ett tag nu, men ännu inte kommenterat. Vill bara säga att jag tycker att du verkar vara en oerhört positiv människa trots att du går igenom en tuff tid. Styrka och "jävlar-anamma" lyser igenom varje inlägg. Håller tummarna för att allt ska gå bra för dig, att du bara får positiva besked efter de kommande röntgenundersökningarna! Härligt att Kefiren fungerar, den är ju väldigt god också! :)



Hälsningar från Skåne!

2010-09-07 @ 09:51:13
Postat av: camilla

På fredagar har dom försäljning av grönsaker ute på Tallmogården. Det är jättefina grönsaker som är ekologiska och supergoda.. Kan rekomendera de!!

2010-09-07 @ 10:45:53
URL: http://livetmedneo.blogspot.com
Postat av: T

Finns något som heter ProbiMage på apoteket, min sambo har väldiga problem med uppblåsthet, knip och "för täta toalettbesök med för lös konsistens"

Verkar fungera bättre än något annat han testat.

Kanske värt att kolla in.

2010-09-08 @ 00:27:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0