Nu har jag inte mycket hår kvar att skryta...

img_0776 (MMS)

Nu har jag inte mycket hår kvar att skryta med. Jag måste raka av det idag, jag skulle ha gjort det för flera dagar sedan.   Men jag har haft otroligt ont i magen. Den har varit sprängfylld och stenhård. Jag har inte kunnat resa mig själv från soffan utan några smärtstillande medel. Dränet den satt på lördag kväll är kvar med det har inte kommit ut någonting så dom kanske måste sätta om det. Fast när dom drar ut med spruta för hans så kommer det ut massa vätska... Konstigt. Igår fick vi ut en halv öiter


I min mysse.    

img_0770 (MMS)

   Fasiken vad jag tappar mycket hår. Imorgon när jag kommer hem så ska jag skala av mig håret!     Juste jag är på sjukan igen... Fick åka hit i torsdags pga att febern inte gett med sig ett dugg och smärtorna i magen blivit värre. Min läkare i Ludvika misstänkte blindtarmsinflamation. Så i torsdags fick jag göra både ultraljud( ingen bebbe tyvärr...) och en ny ct röntgen. Men även denna gång hittade dom inget, och inget på blindtarmen. Så dom har bytt lite antibiotika sorter och febern har gått ner lite. Så imorgon får jag åka hem igen:)     Nu får dom fasiken fixa febern och värken, jag behöver ju cellgiftet som jag tvingats hoppa över i två veckor. På torsdag har jag en ny tid. Jag håller tummarna för att det blir av då.   Nu ska jag kika på nyheterna sen idol, hoppas jag sover som en stock inatt så morgondagen kommer fooort!   Ha en trevlig fredag med massa fredags mys, om det är nån som ska käka mys när hon kan äta igen så är det J A G!


hEmmmmmma!

japp igår fick jag åka hem.
Hur skönt som helst. Så mycket skönare att vara hemma och vara sjuk än att ligga i en svettig sjuksäng 23timmar om dygnet när jag kan få samma meducin hemma.

Igår firade vi mig lite, bara mamma, syster och bror fick komma.
Jag ska vara lite isolerad så OM någon vill komma och fira mig så tar vi det till helgen ist.
Bästaste presenten igår var att få komma hem till min stora kille som har fått en ny tand, nu har han 16tänder! helt sjukt vad fort det går.

Ihelgen kommer även Sigges nya tremänning från sthlm på visit.
Sam heter han, och vad jag har sett på korten jag fått så är han urgullig!
Jag hoppas jag inte har feber då så jag kan åka och mysa lite med han.


Idag mår jag ganska bra, lite ont i magen bara, men det får jag smärtstillande mot, och det är ju kul...=)


Nu ska jag duscha av mig allt sjukhussvett!

Idag för exakt 23 år sedan så låg min mor ...

img_0762 (MMS)

Idag för exakt 23 år sedan så låg min mor här i det rivna förlossnings huset i Falun. Med en skrikande rosa klump som var jag! Nu ligger jag här på falu lasarett, dock inte på förlossningen( vilket hade varit trevligare) utan på avd 14.   Jag for hit i lördags kväll pga hög feber och smärtor i magen. Jag har som vanligt inte fått reda på någonting vad smärtan beror på. Men förhoppnings vis får jag åka hem i eftermiddag.   I 22 års födelsedagar har jag vaknat i min egen säng. 19 av dom har jag fått frukost på sängen, varm choklad med vispgrädde och nån smörgås. Dom sista åren har jag bott hemifrån och inte lärt Daniel koka choklad. Det måste jag lära honom till nästa år!   Vad brukade/brukar ni få för frukost på sängen?     Jag håller även på att tappa håret nu.... När jag drar handen igenom så följer ganska många strån med. Det känns både spännande och skrämmande.       Eftersom jag fortfarande har feber så blir det ingen cyto imorgon heller!:( skitpiss oxå! Men men det är bara att bita ihop och bli frisk med egen kraft!   Detta fixar jag! Nu ska jag meditera och krympa knölen i magen.   Ha en trevlig dag allihopa! Det tänker jag försöka ha här i Falun.


Detta är det enda som håller mig flytande ...

img_0755 (MMS)

Detta är det enda som håller mig flytande just nu. Nu är det väldigt jobbigt. Det är otroligt psykiskt påfrestande att inte kunna äta. Plus att jag kräks minst fyra ggr per dag. Jag kan inte sova normalt, jag måste halvsitta. Och på morgonen måsta jag skynda mig att kräkas upp den sura gallan som fräter ihalsen.   Jag är än en gång otroligt besviken på sjukvården. Varför tog dom mig inte på allvar när jag först påtalade att jag började få liknande problem som jag haft förut. Jag ringde om det i juli och fick en läkar tid två veckor efter sen en röntgen två veckor efter det. Sen tog det en vecka för svaret och sen typ två veckor innan dom konstaterade att det var en ny tumör! I augusti kunde jag äta ganska normalt, i september kunde jag fortfarande äta lite. Men nu är det helt stop. Hade dom skyndat sig med tanke på hur stor spridningsrisken är på denna typ av cancer så hade jag kanske kunnat äta lite hela tiden.     Usch jag gillar inte att jag blir så bitter på allt. Jag måste vara stark, jag kan inte bryta ihop och ge upp. Nej Inge mer negativa tankar, bara positiva!  Men ibland måste jag oxå gråta och tycka synd om mig själv, fast det inträffar oftast när ingen ser på. Jag vill inte visa mig svag.     Nej nu måste jag nog kräkas lite:)


trött

Fy tusiken vad trött jag ät dessa jäkla droppställningar!
Mellan 19,30-07,30 så får jag näringsdropp med pump. Vilket innebär att jag måste bära hela stälningen upp och ner för trappen. den väger inte 1kg.
Sen mellan 07,30 och ca 13 så har jag bara ett glykosdropp så då kan jag bara bära med mig påsen upp för trappen och hänga på ställningen jag har på övervåningen.
På kvällarna när jag konkat upp ställningen (daniel brukar hjälpa mig) så måste jag bära med mig stäningen in på toa för slangen är inte tillräckligt lång och sen tillbaka över den höga tröskeln och sen över tröskeln till sovrummet... phu jag längtar till jag bara kan stutsa upp för trappen, natta Sigge eller gå ner med han på morgonen så Danne får sovmorgon. Nu kan jag inte riktigt bära både han och ställningen.

Men man ska väl gå igenom en hel del skit innan man finner lycka!?

Saker jag tänker äta varje dag när jag kan börja äta:
-Bic Mac och co (heter det compani längre?? jag säger så iaf)
-Pizza
-Färsk limpmacka med kavve
-digistive med smör och ost
-FRUKOST!
-Morsans kötgryta med en stor fet klick cerm fräch
-Godis, Godis, Godis
-Knapriga ostkrokar
-Frisco burgare
-Tårta
-Kvällsmacka och the

Ja listan kan göras längre, men det är ju bara 24timmar på ett dygn. Jag kanske måste dela upp det på en vecka...?
ÅH vad jag saknar mat!


Annars är det väl helt okej här.
Skulle fått andra gift kuren i måndags men mina värden hade inte riktigt återhämtat sig.
Så det blir nästa måndag ist.

Thats all for now!
Tack för att ni finns och tänker på mig<3<3<3

Tristessen i soffan bredvid min droppställ...

img_0753 (MMS)

Tristessen i soffan bredvid min droppställning leder till skaparglädje. Så jag knåpade ihop ett par egenhändigt designade vantar. BARA TILL MIG SJÄLV!!!   Fan va bra jag är på att virka..;)


Lite uppdatering

Hej
Vill bara visa att jag lever.

Jag är hemma, jag får dropp här.
Det är jätte skönt att få vara hemma och sköterskorna som kommer hit är urgulliga.

På måndag är det dax för andra behandlingen.
Just nu håller jag på med mycket "tankearbete"
Jag tänker minst 15minuter om dagen på hur tumören krymper.
Jag får även fantastisk hjälp av min vän Maria. Hon arbetar som medium i ludvika på glädjevågen.
Hon ska hjälpa mig gå till botten med denna tumör.
Varför finns den egentligen?
Hon skickar även healing varje dag.

Jag måste även börja focusera på mig själv!
Vilket är lättare sagt än gjort efter 22 års behagande av alla andra.
Hur focuserar man på sig själv egentligen?

Jag mår bra så länge jag inte äter något. Vilket är svårt.
Men men, snart kan jag äta igen.

Nu vet ni dags läget=)

Jag återkommer när jag orkar.

Tusen tack för alla komentarer!
Jag älskar er allihoppa!

RSS 2.0